Lehetőség a pápai szentmisén való részvételre

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

2021. szeptember 12-én Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus záró szentmiséjét Ferenc pápa celebrálja a Hősök terén.

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola a fenntartó támogatása mellett lehetőséget biztosít minden iskolánkban 5-12. évfolyam tanuló diákjának, hogy a pápai szentmisén részt vehessen. Esetenként lehetőség nyílik arra is, hogy a tanulókat a szülő elkísérhesse az intézmény által szervezett úton.

A pápai szentmisén való részvétel regisztrációhoz kötött, ezért szükséges felmérnünk, hogy intézményünkből mennyi diák (esetenként szülő) él a lehetőséggel, így arra kérjük Önöket, hogy legkésőbb 2021. augusztus 15. napjáig (vasárnap) jelezzék részvételi szándékukat a név, e-mail cím – és diák esetén az osztály (2021/20211. tanévre vonatkozóan) – megadásával az alábbi e-mail címre:
kovacsistvan@szentimre-nyh.hu

Mivel a pápai szentmise vasárnap lesz, a következő napon hétfőn (2021. szeptember 13.) tanítás nélküli munkanapot rendelünk el.

Visszajelzésüket előre is köszönjük.

További szép nyarat és feltöltődést kívánok!

Kelt.: Nyíregyháza, 2021. augusztus 10.

Tisztelettel és szeretettel:

Tormássiné Kapitány Ágotha
intézményvezető

%d bloggers like this: