Teker(g)ő szentimrések

2020 augusztusában iskolánk csapata első alkalommal vett részt vándortáborban, 24 diák “tekergett” a Velencei- tó környékén egy hétig Balázsné Baraksó Éva és Csernyus Enikő testnevelők vezetésével.

Fantasztikus élmény marad, és már szerveződik az idei csapat is, bízva a járványhelyzet enyhülésében. 230 km került a kerékpárokba és a lábakba, de a jó hangulat minden fáradságot feledtetett. Az idősebbek segítették a kisebbeket, a kicsik figyeltek a nagyobbak tanácsaira, és mindenki példásan szófogadó volt. Valószínűleg ezeknek köszönhető, hogy a mi csapatunkról készült a MAKETUSZ reklámfilmje, melyet az országos konferencián vetítettek le, dicsérve iskolánkat és a csapatunkat.

Csodálatos volt Majkon a kamalduli szerzetesek kolostora, izgalmas volt a “pusztabuszon” utazni, hangulatos volt szalonnát sütni, és igazán üdítő volt a Velencei- tóban csobbanni. Minden évben várjuk szeretettel azokat a diákokat, akik kellő állóképességgel, kitartással rendelkeznek, tudnak alkalmazkodni bármilyen körülményhez és a vezetőkhöz, és fontosak számukra a szentimrés értékek is! 🙂

%d bloggers like this: