Meghívó szülői értekezletre

Tisztelt Szülők!

A mai időkben nehéz időszakot él meg a legtöbb család, gyermek és szülő egyaránt. Különösen nehéz a járványhelyzet során a személyes találkozásokat megőrizni, a kapcsolatot ápolni, az interaktivitást fenntartani. A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola ennek ellenére szükségszerűnek tartja, és kiemelkedő céljaként fogalmazza meg, hogy a gyermekek nevelését, oktatását együtt megélő szülőkkel közös elképzeléseket kialakító közösségé váljon. Az intézmény ezért szeretettel meghívja Önt a 2021. január 19-én (kedd) 16 óra 30 perckor kezdődő beiskolázási, továbbtanulási szülői értekezletre.

Az értekezletre várjunk a 4. és 8. évfolyamon tanuló diákok szüleit, aki gyermekük jövőjét a szeretetteljes gondoskodás jegyében, kiváló szakemberek közreműködése mellett, alapos és használható tudás megszerzésével, a hit megerősítő erejével, az élménypedagógia keretében képzelik el.

A közös találkozást a hatályos járványügyi rendelkezések és előírások teljes betartása mellett tartjuk meg. Az intézménybe való belépéskor testhőmérséklet mérése és kézfertőtlenítés szükséges, maszk viselése az értekezlet alatt kötelező.

A tájékoztatás alkalmával az érdeklődő szülők megismerhetik az intézményünk által kínált képzéseket az ötödik és a kilencedik évfolyamokon, valamint azokat az általános, specializált és szabadidős lehetőségeket, amelyeket a szentimrés diákok az iskolában élvezhetnek.

Találkozzunk 2021. január 19-én (kedd) 16 óra 30 perckor az iskola kápolnájában,
és építsük együtt gyermekeink jövőjét!

%d blogger ezt szereti: