Köszönet az eddigiekért, tudnivalók a továbbiakért

Kedves Diákok, kedves Szülők!

Le a kalappal!!!

Ezzel lehet talán a leginkább kifejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk nektek, Önöknek az elmúlt időszakban mutatott példaértékű hozzáállással. A közös erőfeszítés eredményeképpen elmondhatjuk, hogy a járványhelyzetben is sikerült fenntartani a színvonalas iskolai munkát, amely egyrészt köszönhető a diákok és szülők fegyelmezett és jószándékú együttműködésének, másrészt a pedagógusok lelkiismeretes munkájának.

Azonban szeretnénk felhívni a fegyelmet, hogy sajnos a járvány még nem ért véget, így arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott javaslat szerint az őszi szünet ideje alatt „a gyerekek a kontaktusszám csökkentése érdekében lehetőleg családjukkal töltsék el a szünidőt. Fontos, hogy a gyerekek kerüljék el azokat a helyszíneket, rendezvényeket, ahol zárt térben sokan vannak, és minimalizálják az iskolatársaikkal vagy más intézmények diákjaival is a közös, a vírus szempontjából kockázatos programokon való részvételüket.”

Az intézmény rendkívül fontosnak tartja a hatékony védekezést, ezért az őszi szünetben megelőző intézkedésként az intézmény minden helyiségében ismételten fertőtlenítő, alapos nagytakarításra kerül sor.

Még egyszer köszönjük, hogy kitartotok, kitartanak mellettünk a nehéz időszakokban is.

Isten áldását kérve kívánunk tartalmas, nyugalmas, betegségmentes, szép őszi szünetet mindenkinek!

%d blogger ezt szereti: