Hagyjuk, hogy beleszóljon Jézus az életünkbe?!

2020. szeptember 1-jén szeretettel nyitotta meg kapuit a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI diákjai, tanárai és dolgozói előtt.

A járványügyi helyzet miatt rendhagyó módon külön időpontban az 5., 8. évfolyamosok és a 9., 12. évfolyamosokon vettek részt a Veni Sancte szentmisén iskolánk kápolnájában.

Igazgató Asszony köszöntötte a régi, új diákokat, a sikeres tanév érdekében felhívta figyelmüket az egészségügyi előírások fokozott betartására.

Csaba atya arra buzdította a tanulókat, engedjék, hogy Jézus életük minden területén jelen legyen és „beleszóljon”. Ezt a gondolatot tükrözi iskolánk idei jelmondata is: „Ha tengeren kelsz át, veled leszek; és a folyókon, nem borítanak el, ha tűzön kell átmenned, nem égsz meg, és a láng nem perzsel meg.” (Iz 43,2)

Felföldi László atya lelkesítette diákjainkat, merjenek döntéseket hozni és változtatni. Nekünk nevelőknek pedig azt üzente, hogy még fokozottabban éreztessük a gyermekekkel, hogy velük vagyunk, figyelünk rájuk és fontosak számunkra!

Áldott, eredményes tanévet kívánunk!

Börzseiné Kelemen Aliz és Császár Csilla

%d blogger ezt szereti: