Függönyt fel! Kezdődik az iskola!

Sokan várják már, hogy az iskola újra megkezdődjön, hiszen a tavasz nem a szokványos forgatókönyvet hozta el az oktatási intézmények mindennapjaiba.

Augusztus közepétől a Szent Imrében azon dolgozik a vezetőség és a nevelőtestület, hogy a 2020/2021. tanévet a lehető legkörültekintőbben, maximális odafigyeléssel előkészítése. Az intézményben biztosítjuk az előírt járványügyi feltételeket, és ezeket betartva nyitjuk ki óvodánkat, iskolánkat, kollégiumunkat az itt dolgozók és tanulók számára.

A nyári szünetben is gazdagodott az intézményünk:

  • Kialakítottunk egy LEGO-termet és egy médiatermet, melyeket bizonyára örömmel vesznek majd birtokukba kisebb és nagyobb diákjaink.
  • Megszépült és új bútorzatot kapott a közel 800 diákot kiszolgáló ebédlő.
  • Az Alapfokú Művészeti Iskola is több hellyel gazdálkodhat az idén, új irodákat kaptak, és egy hangversenyterem kialakítása is folyamatban van.

A tanév kezdetét mindenki nagyon várja, tanárok – diákok – szülők egyaránt, hiszen az elmúlt időszak még jobban rámutatott arra, hogy ez a hármas egység mennyire fontos ahhoz, hogy olyan kiváló eredményeket érhessenek el diákjaink, mint az eddigi években.

Amikor aztán az évnyitón képletesen „felgördül a függöny”, azt kívánjuk, hogy mindenki megelégedésére, egészségesen és jókedvűen lehessünk újra együtt!

Kérjük Isten áldását az új tanévre, hogy a ránk bízott feladatainkat magas színvonalon, együtt, közösségben tudjuk teljesíteni, személyes jelenléttel!

Fotó és cikk: Zagyva Klára tanárnő

%d bloggers like this: