Gazdára talált a Boldog Gizella-díj

Intézményünk hagyományteremtő jelleggel, szülői kezdeményezésre újonnan alapított díjat hirdetett meg idén először a pedagógusok munkájának elismeréséül. A Boldog Gizella-díj azon értékeket foglalja magában, ami nélkül a hatékony, sikeres tanítás, tanulás nem valósulhat meg. A díj odaítélését elsősorban a szülők és a diákok támogatásával képzeljük el, hiszen a közös siker elérése kizárólag az oktatás-nevelés szerves részeivé váló szereplők segítségével képzelhető el.

A Boldog Gizella-díjat olyan pedagógus kaphatja meg, aki megfelel olyan pedagógusi értéknek mint a diákokkal való kapcsolattartás, a kreativitás, az élményszerű tanítás (élménypedagógia), a kiegyensúlyozottság, a digitális kompetencia, az egyéni törődés, kommunikáció a szülőkkel, a példamutatás, a motiváló erő, a tolerancia vagy az empátia.

A díj sajátossága, hogy az elismerést a szülők és a diákok szavazata alapján osztja ki az intézmény. Az idei évben a digitális munkarend során online szavazás történt, ahol két kategóriában voksolhattak a szavazók. A jelöltekre összesen több, mint 800 szavazat érkezett.

A díj átadása ünnepélyes keretek között 2020. június 24-én történt meg az intézmény dísztermében. A díjazottak egy névre szóló emlékplakettel és pénzjutalommal is gazdagabbak lettek hivatásuk elismerése mellett.

Az idei Boldog Gizella-díj nyertesei:

1-4. évfolyam kategória

Tóthné Kolocsán Ildikó

5-12. évfolyam kategória

Nagy Éva

Köszönjük a voksolóknak, hogy szavazataikkal segítettek elismerni a pedagógus pályán lévő, áldozatos munkát végző tanárokat!

%d bloggers like this: