1. évfolyamosok beiratkozása

Tisztelt Szülők!

„A 2020/2021-es tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését – figyelemmel az országos járványügyi helyzetre – az emberi erőforrások miniszterének 7/2020. (III. 25.) határozata a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról rendkívüli módon szabályozza.

A határozat célja, hogy a járványhelyzet várható alakulására tekintettel az általános iskolai beiratkozások minél előbb és minél kevesebb személyes kontaktussal valósulhassanak meg. Emellett ugyanakkor biztosítani kell a szülők szabad intézményválasztását is.

A beiratkozás során az alábbi eljárásrend érvényes. (…)

2. A körzettel nem rendelkező általános iskola az oda jelentkezők részére a beiratkozást 2020. április 6 és április 24. között tartja. (…) a gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 27-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett gyermek kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét.”

(Forrás: https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/iskolai_beiratkozas_2020)

Intézményünkbe azokat az iskolaérett nagycsoportos óvodásokat vesszük fel, akiknek a szülei elfogadják iskolánk szellemiségét és vállalják, hogy a keresztény értékrend szerint segítik oktató-nevelő munkánkat.

A hozzánk jelentkezőktől – a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel – írásos jelentkezést kérünk, amelyet lentebb, az adott linken megtalálható űrlapon tehetnek meg elektronikus formában itt a honlapon . A szülői nyilatkozat aláírás nélkül is hiteles, és egyben igazolás arról, hogy a gyermeket a Szent Imre Katolikus Általános Iskolába íratták be. Kérjük, ne felejtsék el elküldeni az iskola e-mail-címére a papi/lelkészi ajánlások elektronikus változatát (levél, fotó…) sem!

A felmerülő kérdéseikre a következő telefonszámon 06/42-444-300 vagy 06/30-438-5712, illetve az iskola e-mail-címén tudunk felvilágosítást adni. Forduljanak hozzánk bizalommal! 

Sok szeretettel várjuk az induló nyelvi tagozatos és általános tantervű 1.a, illetve a szintén nyelvi tagozatos és általános tantervű 1. b osztályainkba a leendő elsős kisdiákokat!

Tisztelettel:

Tormássiné Kapitány Ágotha

intézményvezető

Nyíregyháza, 2020. április 5.

A beiratkozó adatlap elérhető itt: ADATLAP

%d blogger ezt szereti: