DIGITÁLIS MUNKAREND

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban az iskolával kapcsolatos ügyekben folyamatosan tájékoztatjuk a kedves szülőket, diákokat.

INTÉZMÉNYÜNKBEN A KORMÁNY RENDELKEZÉSÉNEK MEGFELELŐEN 2020.03.16-tól

DIGITÁLIS MUNKAREND

kerül bevezetésre!

Minden további intézkedéssel kapcsolatban a honlapon és a Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást, ezért kérjük a tisztelt szülőket, s kedves diákjainkat, hogy kövessék figyelemmel a honlapunk híreit a digitális munkarenddel kapcsolatban!

Az intézmény és a szülők, valamint a diákok közötti elsődleges kommunikációs csatorna továbbra is a Mozanapló levelezési rendszere, ezért kérjük a szülőket és a diákokat, hogy lehetőség szerint ezen a rendszeren történjen meg a kommunikáció.

Az új munkarendben a tanulók részére tilos az intézmények oktatási célú látogatása, azonban reagálva a kialakult helyzetre a digitális tanrend kialakításán folyamatosan dolgozunk.

A nevelőtestület minden tagja hamarosan online megkeresi a tanulókat, és tanulócsoportokba rendezve őket elindítják a digitális tananyag átadását. Kérjük a szülőket és a diákokat, hogy segítsék a pedagógusok munkáját, hiszen együtt dolgozva, tanulva és gondolkodva Isten segítsége és áldása mellett az előttünk álló időszak reménnyel tölthet el bennünket.

A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történik, oly módon, hogy a tananyag tantermen kívüli, digitális munkarend keretében történő átadása alkalmas legyen a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére.

A kormány határozata továbbá így fogalmaz: „Az új munkarendben történő működés mindenkinek komoly kihívást jelent. Kérünk minden intézményvezetőt, pedagógust, tanulót és szülőt, hogy közösen oldjuk meg ezt a nehéz feladatot, és türelemmel viseljük a nehézségeket. Ez nem egy kiforrott, nagy óvatossággal bevezetett oktatási reform, hanem egy vészhelyzetben hozott rendkívüli intézkedés, mely hozzájárul a járvány mielőbbi leküzdéséhez. Ezzel párhuzamosan tekintsük ezt a változást egy hatalmas innovációs lehetőségnek, melyből a lehető legtöbbet hozzuk ki gyermekeink, jövőnk érdekében!”

Amennyiben további központi rendelkezésre kerül sor, haladéktalanul tájékoztatjuk a kedves szülőket.

A legfontosabb általános, objektív információkról itt tájékozódhatnak:
https://koronavirus.gov.hu

Tormássiné Kapitány Ágotha
intézményvezető

%d bloggers like this: