Sítábor 2020.02.17-22. Lengyelország, Muszyna

Ebben a tanévben az iskolai sítáborunk Lengyelországban, Muszinában volt,  2020. február 17-22. között, melyen immár ötödik éve a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium tanulóival együtt vettünk részt.

Iskolánkból 37 tanuló jelentkezett erre a nagyon népszerű eseményre, és 4  nap alatt három helyszínen sieltük be a pályákat: Tyliczen, Wierchomlán, és Krynicán. Éva néni és Olimpia néni  sítudásunk alapján négy csoportra:  kezdő, középhaladó, haladó és toppos csoportra osztott bennünket, így mindenki a számára legmegfelelőbb erősségű csoportban és pályán síelhetett. Nagyon örültünk, mert a kezdők közül mindenki megtanult síelni, a többiek pedig tovább csiszolhatták sítudásukat.

Remek pályákon, jó hangulatban teltek napjaink. Nekem ez már a harmadik sí táborom volt, és mindegyiket nagyon élveztem. Egész héten rengeteg törődést kaptunk mind tanárainktól, mind társainktól. Számomra az volt a legjobb dolog, hogy Éva néniék bízva bennünk önálló síelési lehetőséget is adtak nekünk, így még inkább összekovácsolódott kis csapatunk. Estéinket különböző programok színesítették, volt filmnézés, kártyázás, sor került nagy beszélgetésekre, utolsó este zárásként pedig disco volt. Kezdetben távolságtartóan vettük tanáraink ötletét, de a buli végére szinte mindenki beszállt a táncba, és egy remek estével zártuk a közel egyhetes tábort. Társaim nevében is köszönöm a kiváló szervezést és a sok szeretetet!                                               

  Legeza Dorottya 11.a

%d bloggers like this: