Házasság hete a Szent Imrében

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Kedves Házaspárok és Házasságra Készülők!

Szeretettel várom a házaspárokat és a házasságra készülőket egy három estés rendezvénysorozat programjaira, mellyel a Szent Imre Kápolnában mi is bekapcsolódunk a Házasság hetébe.

Február 11. kedd 18h: Előadást tartok “A házasság karizmája” címmel, majd kötetlen beszélgetésre és játékra várom a résztvevőket.

Február 12. szerda 18h: Zenés est. Bemutatkoznak az Egyetemi Lelkészségi csoportomhoz tartozó népzenészek, koncertet ad Kazár Ticiána művésznő és Tamás Kombó.

Február 13. szerda 18h: Szentségimádást végzünk, és megáldom a házaspárokat.

Mindhárom este legkésőbb 20h-kor befejeződnek a programok.

Gyermekfelügyeletet biztosítunk, teljesen személyre szabottan, a kisgyermekes házaspárok igénye szerint. “Nagygimnazista” lányaink, kolléganőim és más segítők szívesen játszanak, tanulnak a gyerekekkel, vigyáznak rájuk, megvacsoráztatják őket a szülőkkel való egyeztetés szerint. Otthon is szívesen vigyáznak a gyerekekre, illetve az iskolában is.

A három este gyermekfelügyeletének megszervezésével kapcsolatban kérem, hogy minél hamarabb legyenek / legyetek szívesek felvenni a kapcsolatot Nagy Éva tanárnővel. Telefonszáma: +36 30 508 7860, e-mail címe: sisevi74@gmail.com. Ő segít a nagylányok beosztásában, eljuttatásában, stb.

Szeretnénk, ha ez a három este valóban ünnep lenne a házaspárok számára.

Minden házaspárt és házasságra készülőt szeretettel várok:

Nagy Csaba iskolalelkész, házasság- és család teológus

%d bloggers like this: