Osztálykirándulás a 6/a-ban

Vége a nyárnak, vége a vakációnak! Kezdődik az ősz, kezdődik az iskola. Bennünk, diákokban ez izgalmat és kis szorongást vált ki. Ezért nagyon jó hagyomány, hogy az első hetet kirándulással zárjuk.  Ismerkedtünk, barátkoztunk, ráhangolódtunk a tanévre. Szerencs és Miskolc-Tapolca környékére szervezett nekünk kirándulást Anikó néni.

Csütörtök reggel izgatottan gyülekeztünk és indultunk el busszal Szerencsre. Megtekintettük a Turisztikai Központot és a szerencsi várat. Délután kisvasúttal mentünk Lillafüredre, ahol túráztunk egyet a természetben. Megtekintettük az István-barlangot és természetesen a vízesést. A libegőzés volt számomra a legnagyobb élmény ezen a napon, ahol bevallom, egy kicsit féltem, de azért kipróbáltam és nagyon tetszett. Este elfoglaltuk a szállást, sokat játszottunk és beszélgettünk.

Pénteken kicsit fáradtan, de lelkesen folytattuk a programot. Bobozni készültünk, de akadt egy kis technikai akadály, így helyette vízibicikliztünk és játszottunk a parkban. Hazafelé meglátogattuk a diósgyőri várat, bazároztunk és vásárolgattunk. Késő délután értünk haza fáradtan, de élményekkel gazdagabban. Szuper két napot töltöttünk együtt, és szerencsére az osztályfőnök is elégedett volt velünk.

Már alig várjuk a következő osztálykirándulást!

Köszönjük szépen Anikó néninek, hogy ilyen szuper programokban vehettünk részt!

                                                                                                          Tóth Bianka  6.a

%d bloggers like this: