Családi nap a Szent Imrében

„Egy közösség erősebb, mint ezer ember külön-külön” mottóval rendezett családi napot szeptember 20-án, péntek délután a Tüskevárban a Szent Imre Katolikus Általános Iskola alsó tagozata.

A cél az volt, hogy a szülők megismerjék egymást, gyermekeik pedig kötetlen keretek között töltsék együtt szabadidejüket. Az időjárás kegyes volt a résztvevőkhöz, a Tüskevár csodás környezete pedig kiválóan alkalmas tere volt az együttlétnek.

Délután a családokat különféle szórakoztató programok várták. Hatalmas érdeklődés kísérte az apa-fia focibajnokságot, ahol az édesapák fiaikkal együtt hangulatos, barátságos mérkőzésen mérték össze tudásukat.

A finom babgulyást és paprikás krumplit Nagy Csaba iskolalelkész áldásával fogyaszthatták el a szülők és gyerekek. A finom falatok után a Topogó Táncegyüttes mutatta be Sárközi táncait, majd a csatlakozó KisTopogó Táncegyüttessel jó hangulatú  táncházzal ajándékozták meg a résztvevőket. Itt kicsi és nagy kedvére együtt táncolhatott.

A délután folyamán ugrálóvár várta azokat, akik a táncban nem fáradtak el. A sakkparti, a játszótér és a kosárpálya sem maradt üresen. Az érdeklődő kisdiákok közelről is megismerkedhettek egy mentőautó belsejével. A gazdasági udvar kapui nyitva voltak azok részére, akik a baromfiudvar lakóival és a falusi környezettel szerettek volna közelebbről megismerkedni.

Köszönettel tartozunk a Tüskevár Panzió és a Hotel Bíbic tulajdonosának, hogy biztosította a körülbelül 450 fő jó hangulatú kikapcsolódásához a helyszínt.

Hubainé Orosz Szilvia

%d bloggers like this: