ONYC referencia-iskola lettünk!

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum a középiskolák körében elindította az  ”Origó referencia iskola” hálózat kiépítését. Az „Origó referencia iskola”címet azok az iskolák kaphatják meg, akik fontosnak tartják az idegen nyelvek elsajátítását, a nyelvvizsgák megszerzését, illetve megfelelnek az Origó Nyelvi Centrum által támasztott általános és speciális feltételeknek.

Az Origó Nyelvi Centrum segítséget nyújt a diákoknak és tanároknak abban, hogy minél több diák sikeres nyelvvizsgát tudjon tenni, ezzel is hozzájárulva a diákok továbbtanulásához, későbbi karrierjükhöz. Az „Origó referencia iskola” hálózat tagjának lenni egy olyan lehetőség, megtiszteltetés, amely mind a kiválasztott iskola, mind az ELTE Origó Nyelvi Centrum számára előnyös és gyümölcsöző.

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola az országban a hetedik intézmény, amelyik megkapta ezt a címet. 2019. április 5-én Antoni Györgyi, az ELTE Origó Nyelvi Centrum ügyvezető igazgatója és Megyesi Mária, a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója írták alá a két intézmény közötti együttműködési megállapodást. Hackné Nyerges Rita, az ELTE Origó Nyelvi Centrum oktatási osztályvezetője előadást tartott a diákoknak az Origó nyelvvizsgákról és az értékelés kritériumairól.

                                                               Ruzsiczky Rita az idegen nyelvi mk. vezetője

%d bloggers like this: